BAS Volleybal
De gezelligste club van de polder

JEUGD

BAS Volleybal is een sportieve vereniging waar sportiviteit en gezelligheid centraal staat. Vanuit het verleden heeft BAS diverse mini en jeugd teams gehad. We hebben een meiden A team gehad wat zeer goed presteerde echter moest het team tijdens de corona ermee stoppen. Begin van het nieuwe seizoen hebben we weer  een nieuw meiden B team kunnen opstarten waardoor de laatste mini leden nu ook weer  kunnen spelen in Biddinghuizen


We zijn zoekende naar nieuwe leden om een een jongens team, meiden team of een mix te formeren. Lijkt het je leuk om mee te volleyballen neem dan contact met ons op of vraag een proeftraining aan! 


MB1 Meiden

BAS Volleybal is ontzettend trots dat we een MB1 meiden team hebben die sinds 2023 zijn aangesloten bij onze vereniging. Afgelopen seizoen hebben we een mooi resultaat neergezet namelijk  tweede geworden in de poule. We spelen op een zaterdagochtend of middag tegen diversen andere verenigingen in de buurt van Biddinghuizen. 


MB1 traint elke dinsdagavond van 18:45 tot 20:15 in de Binding Biddinghuizen. Het team wordt getraind door Marco Dijkstra die zelf ook actief speelt bij de Heren Libero in Dronten. Momenteel zoeken we nog extra nieuwe leden voor MB1, lijkt het je leuk neem dan contact met ons op of vraag een proeftraining aan!